Laila Lelieveld

STUDIO

LELIELAILA

Hi there! Ik ben Laila, de lady achter deze studio.ย Opgroeiend in Den Haag was ik altijd al bezig met het ‘ontwerpen’ van mijn leven. Zo besteedde ik meer aandacht aan de vormgeving van mijn basisschool werkstukken dan aan de inhoud. Ik besteedde uren aan het stylen van mijn Kindertent-websites en mijn Hyves pagina.ย Ook mijn kamer was niet veilig, die richtte ik bijna 1x per maand wel weer helemaal anders in. Ik was altijd opzoek naar verbetering, als ik zie dat iets mooier kan, dan ging ik daarvoor!

 

Het was dan ook geen verrassing dat ik heb gekozen voor een grafische opleiding. Op het Grafisch Lyceum was ik helemaal op mijn plek. Hier kon ik van mijn passie mijn beroep maken. Na vier jaar studie, waaronder een half jaar stage in Engeland, besloot ik door te studeren naar Communication and Multimedia Design aan Hogeschool Utrecht. Een opleiding die perfect aansluit en me heeft laten ontwikkelen tot de designer die ik nu ben!

 

Mijn passie voor ontwerp kent geen grenzen. Ik houd ervan om creatief en vernieuwend bezig te zijn. Styling, fotografie en vormgeving zijn daarin mijn grootste liefdes. Of ik nou bezig ben met hetย stylen van mijn interieur, de kersttafel of een bruiloft. Van begin tot eind moet alles kloppen. Ik ben altijd creatief bezig en probeer van iedere gelegenheid iets moois te maken.

follow me on instagram

@studiolelie@studiolelie