Project Description

Art Department Nieuwe Tijden

In de zomer van 2016 heb ik een kijkje genomen in de televisiewereld. Ik ben aan de slag gegaan als grafisch ontwerper bij de serie Nieuwe Tijden, het zusje van Goede Tijden Slechte Tijden, bij Endemol Shine Nederland. Tijdens deze periode heb ik heel veel uitingen en props gemaakt die dan te zien zijn op de set. Ik heb me bezig gehouden met het ontwerpen van etiketten voor op flesjes, het maken van folders, websites, maar ook ben ik bezig geweest met setdressing. Ik zorgde er samen met het team Art-Department voor dat alle scènes er tip top uitzagen. Tijdens deze periode heb ik superveel kleine opdrachtjes uitgevoerd. 

 

Bruiloft van Carlijn en Karim

Een van de grootste projecten die ik heb mogen uitvoeren tijdens deze periode is de bruiloft van Carlijn en Karim. Bij deze bruiloft heb ik geholpen met de gehele aankleding van de set. Daarnaast heb ik samen met mijn collega de bruidstaart gemaakt. En wat een prachtig geheel is het uiteindelijk geworden!

 

Diverse printuitingen

Alles wat je op tv ziet moet natuurlijk ontworpen worden. Veel dingen sta je niet eens bij stil. Zo ook dit dokterskaartje. Het was de bedoeling dat je in een flits (want zo’n scène is natuurlijk heel kort in beeld), gelijk door hebt waar je naar kijkt. Het moet dus het juiste gevoel overdragen.

Hierbij heb ik een logo en huisstijl gecreëerd voor de A.E.S. Abortuskliniek.

Een logo voor een studentenvereniging die daarna voor verschillende uitingen werd gebruikt, zoals een mok en een vest.

Ook heb ik een boekomslag ontworpen voor een boek dat over “DNA” gaat.

 

Digitale uitingen

Ook digitaal moest er vanalles ontworpen worden. Zo heb ik de digitale omgeving van Flexlove gemaakt. Dit is een dating-app die in de serie wordt gebruikt.

Maar ook de kleinste dingen zoals een sms moeten worden ontworpen.

 

Project Details
Date

januari 11, 2019

Category

Design, Graphic design, Styling

Previous
Next